Adverteren

Uw oproep in de rubriek 'Gevraagd' bij Nederland Mobiel - B2B

Zoekt u doorlopend bepaalde type auto's, bestelauto's, terreinwagens of een bepaald merk om uw voorraad op peil te houden? Plaats dan een "gezocht blokje" op de Nederland Mobiel - B2B lijst. Een dergelijk blokje kunt u tegen het aantrekkelijk tarief van € 350,- ex BTW voor een periode van 6 maanden plaatsen en wordt op de 1ste pagina van de Nederland Mobiel - B2B lijst wekelijks onder de aandacht van uw collegae gebracht!

De Nederland Mobiel - B2B uitblinker

Wilt u een auto uit uw handelsvoorraad extra onder de aandacht brengen bij collega's? Dan bieden wij u een uniek instrument met onze Nederland Mobiel - B2B uitblinker.

  • U geeft aan om welke auto uit uw handelsvoorraad het gaat.
  • U actualiseert de gegevens van de auto in uw eigen systeem.
  • Wij versturen de uitblinker als afzonderlijke aanbieding aan onze 9.000 ontvangers.
  • De Nederland Mobiel - B2B uitblinker kost € 45,- excl. BTW per keer.
  • U krijgt van ons eens per maand een rekening voor het aantal malen dat u gebruik gemaakt heeft van deze mogelijkheid.

Webvertising

Nederland Mobiel biedt u de mogelijkheid om direct in contact te komen met een grote groep potentiŽle klanten. Onze klanten zijn uiteraard geÔnteresseerd in alles in en om de auto, zoals navigatiesystemen, licht metalen velgen, audio-en telefonie-systemen, camera's, autovakanties en (auto)-verzekeringen etc. Maar kunnen zeker ook getriggerd worden door advertenties voor andere producten zoals pensioenverzekeringen, ziektekostenverzekeringen, hypotheken of andere zaken die aansluiten bij de actualiteit van het moment.

Nederland Mobiel biedt de adverteerder diverse mogelijkheden.

  • Banners
  • Buttons
  • Tekstlinks

Advies

Natuurlijk helpen wij u graag om samen met u de meest passende en effectieve oplossing voor uw product binnen de adverteermogelijkheden van Nederland Mobiel te vinden. U kunt mailen naar [email protected] of telefonisch contact opnemen met ons.